Retourneren

Miss Madelief

Tinnenpotstraat 54

2320 Hoogstraten

BTW BE0666.452.059

info@missmadelief.be

 

Overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 49 en volgende van 6 april 2010) heeft de consument heeft het recht aan Miss Madelief mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen. Dit geldt alleen voor niet afgenipte stoffen. De goederen worden op risico en kosten van de klanten teruggestuurd naar het adres hierboven. Alvorens de goederen terug te sturen, moet je Miss Madelief hiervan op de hoogte stellen via info@missmadelief.be of 0472/57.82.10

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle gebruiksaanwijzingen en aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. De volgende zaken zullen in geen geval worden teruggenomen:

- gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen

- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd

- artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt.

Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, zal Miss Madelief ervoor zorgen dat binnen de 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag van de retourzending wordt terugbetaald.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 20-06-2017 - Attention Required! | Cloudflare
    <a href=http://acheterdufrance.com/>Click here!</a> lees meer
  • 18-06-2017 - tnyc4im2bydwdng1pk lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2017 Miss Madelief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel