Algemene voorwaarden en herroepingsrecht

Algemene bepalingen

De website www.missmadelief.be biedt haar klanten de mogelijkheid om stoffen, flockfolie, applicaties en fournituren aan te kopen. Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van www.missmadelief.be

De klant aanvaardt dat deze voorwaarden als enige van toepassing zullen zijn, met uitsluiting van zijn eigen algemene of specifieke voorwaardern, ook als deze zouden bedingen dat zij als enige van toepassing zijn.

 

Zichttermijn - herroepingsrecht - retourneren

Overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 49 en volgende van 6 april 2010) heeft de consument heeft het recht aan Miss Madelief mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de goederen. Dit geldt alleen voor niet afgenipte stoffen. De goederen worden op risico en kosten van de klanten teruggestuurd naar het adres zoals opgegeven bij het gedeelte Contact. Alvorens de goederen terug te sturen, moet je Miss Madelief hiervan op de hoogte stellen via info@missmadelief.be of 0472/57.82.10

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle gebruiksaanwijzingen en aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. De volgende zaken zullen in geen geval worden teruggenomen:

- gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen

- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd

- artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt.

Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, zal Miss Madelief ervoor zorgen dat binnen de 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag van de retourzending wordt terugbetaald.

 

Prijzen en verzending

De prijzen zijn deze zoals vermeld op de website op het ogenblik van de bestelling. Deze prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend bij het uitchecken op basis van het gewicht van uw bestelling. Wij volgen de tarieven van BPost voor de verzending. De verzending van de bestelling is volledig op risico van de koper. Miss MadeLieF biedt de mogelijkheid om de goederen verzekerd te versturen tegen betaling van een meerprijs. Goederen kunnen ook bij Miss MadeLieF afgehaald worden. De koper geeft dit aan tijdens het bestelproces. De koper ontvangt een mail van zodra de goederen voor hem klaarliggen.

De verzending binnen België en Nederland is gratis bij bestellingen boven de 50 euro.

 

Levering
Elke levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. De leveringsperiode start pas na ontvangst van het factuurbedrag. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar zijn louter indicatief: geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.
Missmadelief.be - Creative Work CommV. heeft het recht om gedeeltelijke leveringen te verrichten. In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Aan de leveringsplicht van Missmadelief.be - Creative Work CommV. zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door Missmadelief.be - Creative Work CommV. geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder  tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

De verzending van de bestelling is volledig op risico van de koper. Missmadelief.be - Creative Work CommV. biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een verzekerde postzending.

 

Aanbod

Het aanbod van Miss Madelief staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik.

Ondanks het feit dat de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat of niet up-to-date is. Wanneer u specifieke vragen heeft over maten, kleuren, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U vooraf contact op te nemen met info@missmadelief.be.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Miss Madelief.

Miss Madelief is gerechtigd om 'zonder opgave van redenen' bestellingen te weigeren, de leveringstermijnen aan te passen, de leveringen te splitsen, dan wel andere voorwaarden te verbinden aan de levering.

 

Online aankopen

De klant heeft de mogelijkheid om artikelen uit de website www.missmadelief.be aan te kopen. De producten kunnen per overschrijving betaald worden op rekeningnummer BE39 1030 3596 2719 op naam van Miss Madelief te Tinnenpotstraat 54 - 2320 Hoogstraten. BIC NICABEBB. Wanneer de betaling binnen de 14 werkdagen niet ontvangen werd, dan worden de contractvoorwaarden opnieuw besproken. Bestelde goederen worden 2 werkdagen gereserveerd zonder betaling. Ook is het mogelijk om via PayPal te betalen (visa, mastercard). Aan deze betalingen zijn voor de klant geen kosten verbonden, deze zijn ten laste van Miss Madelief. Deze betaling is sneller in orde en kan dus ook sneller verzondern worden.

De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Miss Madelief (na betaling). De artikelen worden thuis bij de klant geleverd op de in de bevestigingsmail aangeduide leverdatum, tenzij anders gevraagd door de klant.

 

Eigendomsvoorbehoud

De geleverde goederen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Miss Madelief. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering.

 

Klachten

Als er klachten zijn aangaande een niet-conforme levering of bij verborgen gebreken, dan laat U dit zo snel mogelijk weten via info@missmadelief.be of 0472/57.82.10. Wij beantwoorden deze mail/telefoon zo snel mogelijk.

 

Waarborg

Onze waarborg beperkt zich tot de waarborg voor verborgen gebreken en de waarborg ingeval van consumentenkoop. Wij staan enkel in voor schade die het gevolg is van opzet of grove fout. Wij zijn niet aansprakelijk voor algemene of bijzondere onrechtstreekse schade, van welke aard ook, door de koper geleden.

 

Privacy

Miss Madelief verbindt zich ertoe U gegevens uitsluitend te gebruiken voor de uitvoering van de afgesloten overeenkomst die U middels uw bestelling afsluit en om u vrijblijvend informatie van Miss Madelief toe te sturen.

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die nooit doorgeven, verhuren of verkopen aan derden. U kan u w gegevens die wij in de klantenlijst van Miss Madelief bewaren op elk moment opvragen, verbeteren, wijzigen of laten schrappen en u kan weigeren dat Miss Madelief uw gegevens gebruikt om u informatie toe te sturen. Het volstaat om hiervoor een mailtje te sturen naar info@missmadelief.be

 

Bewijs

De klant aanvaardt dat elektronische communicaties en backups als bewijsvoering kunnen dienen.

 

Toepasselijk recht

Alle overeenkomsten afgesloten met de verkoper worden beheerst door het Belgisch recht. Bij eventuele geschillen is uitsluitend de rechtbank van Turnhout bevoegd.

 

Contact

Miss Madelief

Tinnenpotstraat 54

2320 Hoogstraten

BTW BE0666.452.059

info@missmadelief.be

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 20-06-2017 - Attention Required! | Cloudflare
    <a href=http://acheterdufrance.com/>Click here!</a> lees meer
  • 18-06-2017 - tnyc4im2bydwdng1pk lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2017 Miss Madelief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel